fbpx
Køb Nu

Om influenced

Hvorfor vi startede #influenced

Vi ønsker at bidrage til et mere professionelt influencer marketing-felt. Og det, mener vi, sker gennem information og oplysning. Influencer marketing er et svært felt at navigere i, da markedet er ureguleret, og det kan være svært at vide, hvordan man bedst optimerer sin kampagne.

Vi ønsker, at flere virksomheder får mulighed for at opleve de positive aspekter ved influencer marketing. Hvordan de rette influencere kan personificere dit brand, øge dit brands troværdighed og derigennem skabe konverteringer. Øge salget. Styrke brandet.

Derfor har vi samlet kompetente oplægsholdere, som har konkrete og praktiske råd til, hvordan du laver den mest succesfulde influencer kampagne.


Benedicte og Josephine mødte hinanden over en influencer kampagne.

Mød menneskerne bag #influenced

BENEDICTE GRUMSTRUP

Benedicte ejer et influencer agency, hvor hun repræsenterer udvalgte influencere, for hvilke hun lægger den kommercielle strategi og planlægger kampagner. Hun fungerer desuden som konsulent for firmaer, der ønsker vækst gennem influencer marketing.

JOSEPHINE STAUNSBJERG

Josephine har sit eget kommunikationsbureau, hvor hun blandt andet har speciale i influencer marketing. Hun har en cand.comm. fra Roskilde Universitet, og hun vandt Kforums Specialepris 2018 for sit speciale om influencere i relation til autenticitet. I dag fungerer hun som bindeled mellem virksomhed og influencer, og hun hjælper virksomhederne med at eksekvere influencer kampagner. Hun finder de rette influencere og vinkel samt samler data op efterfølgende.